Vremea caldă, schimbarea peisajului, întreruperea monotoniei, sau pur şi simplu zilele de relaxare – există un motiv pentru care așteptăm tot anul vacanța de vară. Din păcate, pandemia a provocat o schimbare radicală în rutinele noastre. Asta nu înseamnă că nu ne putem bucura, chiar şi stând mai mult pe acasă, de sezonul de vară. Cu o abordare creativă, puteți avea un sentiment de well-being şi de concediu chiar şi acasă şi asta pentru doar o parte din costul unei vacanţe. PROGES îţi recomandă câteva modalități prin care poți profita la maxim de repausul de vară şi să îţi reîmprospătezi aspectul locuinţei, dându-i un aer de vacanţă!  

Dacă vă gândiți la un loc inedit pentru picnic împreună cu copiii, noi vă sugerăm să deschideţi larg ferestrele şi să profitaţi cu încredere de suprafaţa de parchet laminat Quick-Step. Are un aspect natural autentic, extrem de rezistent la uzură şi umiditate, ce are la bază o placă impermeabilă compusă 
dintr-un conglomerat din fibre lemnoase de înaltă densitate. Pe scurt, scăpați de stresul întreţinerii în timp dar şi al micilor accidente casnice. Desigur, va oferi oricărei încăperi o atmosferă caldă, primitoare şi trendy!   
Sperăm că micile noastre idei vă vor transpune pentru câteva momente în vacanţă şi vă vor inspira să vedeţi părţile bune ale acestei perioade. Vă invităm pe proges.ro să descoperiți întreaga noastră gamă de produse şi nu uitaţi: vara asta ne răsfăţăm acasă! 
Dacă este vorba de transformarea camerei de zi, poate fi o idee bună înlocuirea covorului cu unul mare și pufos care îți va aminti de nisipul roz, fin și cald al plajei Elafonissi din Creta. Sau dimpotrivă, poate a sosit momentul acela pe care l-ai tot amânat, înlocuirea ușilor de interior, care nici nu se închideau bine şi aminteau de vremuri de demult. La PROGES, găseşti vara aceasta la promoţie, uși de interior moderne şi rezistente, într-o mare varietate de modele, nuanţe și decoruri. 

X