Alegerea unei noi podele nu este ușoară. Oferta este practic infinită în zilele noastre, iar fiecare tip de pardoseală are propriile sale avantaje și dezavantaje.

Pardoselile laminate Quick Step sunt formate din patru straturi. Baza podelei este un panou HDF extrem de puternic, stabil și rezistent la umiditate. Placa de suport de sub ea garantează că miezul nu se poate deforma sau prăbuși. Pe partea de sus a panoului HDF vine „panoul de decor”: o fotografie de foarte înaltă rezoluție cu scânduri sau plăci de lemn autentic, care este simulată până la cel mai mic detaliu. Stratul de decor este finisat cu rășină, iar stratul superior este un strat superior transparent final, rezistent la uzură, pentru a oferi protecție supremă pentru podea. Datorită acestei construcții unice, podeaua laminată nu poate fi distinsă de o podea realizată din lemn real sau piatră naturală, dar oferă destul de multe avantaje practice.

 1. Potrivite pentru orice încăpere
  Podelele laminate pot fi folosite în orice încăpere. Chiar și pentru bucătării și băi există podele impermeabile cu protecție suplimentară. Suprafața antistatică și sistemul de clic fără sudură împiedică adunarea prafului și murdăriei pe sau între scânduri, ceea ce este o caracteristică ideală pentru camerele copiilor. Puteți chiar să acoperiți o scară completă folosind pardoseală laminată. Parchetul laminat Quick Step este perfect și pentru încălzirea prin pardoseală.
 1. Extrem de puternice
  Quick-Step oferă o garanție de minim 20 de ani pentru toate podelele sale laminate. Datorită panourilor de bază extrem de puternice și stratului superior patentat „Scratch Guard ”, acestea sunt excepțional de durabile și rezistente. Pardoselile laminate sunt capabile să facă față zgârieturilor, copiilor care se joacă, tocurilor stiletto, șocului obiectelor grele care cad și chiar urmelor de ardere. Pardoselile laminate moderne sunt atât de rezistente, încât sunt din ce în ce mai folosite și în locuri publice cu trafic mare, cum ar fi magazine și aeroporturi.

De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji că vărsați apă sau alte lichide: pur și simplu ștergeți lichidul cât mai repede posibil și nu va avea timp să pătrundă în scânduri. De asemenea, stratul protector al podelelor Quick-Step își păstrează culoarea originală an de an, chiar și atunci când sunt expuse la lumina soarelui.

 1. Ușor de intreținut
  Datorită stratului superior de protecție, podelele laminate sunt foarte ușor de curățat. Murdăria nu poate pătrunde în lemn și o curățare regulată cu o cârpă din fibre, uscată sau ușor umezită va fi suficientă pentru a vă menține podeaua în stare perfectă timp de zeci de ani. Nu trebuie să șlefuiți, să frecați sau să ungeți podelele laminate. Urmele negre sau petele persistente pot fi îndepărtate cu ușurință cu Quick-Step Clean.

În plus, toate podelele Quick-Step au o suprafață antistatică. Aceasta înseamnă că atrag mult mai puțin praf decât alte podele și sunt potrivite pentru persoanele cu alergii.

 1. Rapid și ușor de instalat
  În comparație cu alte podele, parchetul laminat este extrem de ușor de instalat. Datorită sistemului clic, toate scândurile se potrivesc împreună ca un puzzle. Nu aveți nevoie de lipici, nisip stabilizat sau mortar pentru a așeza o podea perfect plană și stabilă.

Bineînțeles că poți apela la un expert, dar cu un minim de abilități de bricolaj poți așeza singur o podea complet nouă în mai puțin de o zi, fără probleme. Și mai bine: o pardoseală laminată poate fi ridicată rapid și chiar mutată. Dacă într-un fel s-ar întâmpla ca o scândură să se deterioreze de-a lungul anilor, atunci o puteți înlocui pur și simplu.

 1. Aspect natural
  Datorită celor mai noi tehnici, o podea laminată nu se poate distinge de o podea din lemn real. Chiar și textura lemnului real, cum ar fi nodurile, fisurile și defectele, poate fi simulată perfect. Aveți posibilitatea de a alege aproape orice tip de cherestea, în aproape orice nuanță posibilă și în diferite dimensiuni ale scândurii.

Puteți chiar să alegeți un laminat care are aspectul de piatră naturală sau beton. Singura diferență față de o podea de piatră adevărată? Laminatul este mult mai cald la atingere, este mai ușor de întreținut și mai ușor de instalat.