Proges se angajează să va ofere servicii complete, din momentul în care decideţi că aveţi nevoie de parchet nou pana in clipa când vă puteti bucura sa pasiti pe el.

Suntem încântaţi să vă putem oferi posibilitatea de a beneficia de serviciul nostru de masuratori gratuite, chiar la dumneavoastra acasa. Pentru orice operatiune de masurare si intocmire a necesarului chiar la locul viitorului montaj, se percepe un cost de 1 leu/mp (orice deplasare va fi taxata cu minim 50 lei). Costul generat de aceasta operatiune va fi dedus integral din costul marfii achizitionate (se aplica doar la achizitia de produse care nu sunt la promotie sau fac obiectul altor reduceri, cu valoare totala de minim 1.000 lei).

Astfel va vom asigura ca veti obtine cel mai bun pret si un minim de pierderi desigur impreuna cu garantia celor mai bune produse. Mai multe informatii puteti solicita la adresa de mail online@proges.ro. Pentru a putea stabili o intalnire la dumneavoastra acasa cu unul din specialistii nostri, va rugam completati formularul de mai jos:

* Serviciul este disponibil doar in localitatile in care exista magazine Proges.

Programare măsurători    [honeypot proges-913]
    HolLivingroomBucatarieDormitorScariSufragerie


    MochetaParchet laminatParchet TriplustratificatParchet masiv