Modalități de plată

Poti alege sa platesti online cu card, la livrare, prin transfer bancar sau in rate. In functie de modalitatea preferata, vei primi instructiuni suplimentare.

Plata online cu card bancar prin iPay

Dupa ce ai ales produsele dorite si ai parcurs toti pasii necesari pentru crearea contului, in timpul plasarii comenzii alege modalitatea de plata: „online cu card bancar prin iPay”.

Virament bancar (ordin de plată) 

Dupa ce ai ales produsele dorite si ai parcurs toti pasii necesari pentru finalizarea comenzii, alege modalitatea de plata: „Virament bancar (ordin de plata)”. La sfarsitul procesului de comanda se va genera automat o factura proforma care va contine datele solicitantului (nume, prenume, adresa se livrare, numar de telefon etc.), produsele comandate si datele necesare pentru efectuarea viramentului bancar.

Datele companiei sunt:

Podnet Consulting S.R.L.

Oradea, Str. Nufarului, Nr. 90, Jud. Bihor,
C.U.I.: RO 34434624
Reg. Com. J05/678/2015
Telefon: 0373.303.002
RO56BTRLRONCRT0296732901
Banca Transilvania, sucursala Oradea

Plata în rate

Pentru a intampina nevoile dumneavoastra si pentru a va facilita achizitia produselor dorite, Proges va pune la dispozitie plata in 3 rate, cu dobanda 0, daca sunteti posesor al cardurilor de credit emise de catre Banca Transilvania

*Mai multe informatii cu privire la modalitatile de plata ale produselor puteti afla apeland numarul de telefon 0373.303.002.

Plata numerar la livrare

Dupa ce ai ales produsele dorite si ati parcurs toti pasii necesari pentru crearea contului, in timpul plasarii comenzii alege modalitatea de plata: „Numerar cu plata la livrare”.