Site-ul Proges.ro a fost conceput special pentru a facilita navigarea prin miile de produse comercializate si a facilita plasarea comenzilor.

Cum gasesc produsul dorit?
Folosind meniul din stanga, navigheaza prin categoriile de produse. Produsele vor fi listate in sectiunea centrala a site-ului impreuna cu un meniu de care permite filtrarea produselor conform anumitor criterii predefinite. Produsele vor fi listate pe mai multe pagini, ai posibilitatea sa le sortezi dupa pret crescator sau descrescator*.

Pentru detalii complete asupra unui produs efectueaza click pe imaginea produsului sau pe butonul „Detalii”. Pagina produsului contine datele tehnice ale produsului, o poza a produsului cu titlu informativ precum si o galerie foto cu poze de ambient.

Pentru a comanda un produs trebuie sa specifici cantitatea si restul optiunilor de comanda specifice fiecarui tip de produs in parte dupa care trebuie sa apesi butonul „Adauga in cos”. In acest moment produsul a fost adaugat in cosul tau de cumparaturi.

Finalizarea comenzii
Pentru a finaliza cumparaturile, click pe „Finalizare comanda”, buton aflat in coltul din drepata sus, a paginii. Pe pagina cosului de cumparaturi ai posibilitatea sa revezi lista produselor, sa modifici cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele din cos.

Pentru a mai adauga produse in cos, poti reveni pe pagina de produse si sa continui cumparaturile.

Detalii de comanda si livrare
Dupa ce ai ales produsele, completeaza detaliile privind livrarea comenzii, in partea de jos a paginii, sub „Cosul de cumparaturi”

  • Daca esti client nou, atunci trebuie sa completezi datele din formular si sa apesi butonul „Trimite comanda”.
  • Daca esti deja client, autentifica-te cu email-ul si parola; datele tale vor fi incarcate automat si nu va trebui sa le introduci din nou. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, si la aceeasi adresa trebuie doar sa apesi butonul „Trimit comanda”.

Mai multe informatii cu privire la modalitatile de plata ale produselor puteti afla apeland numarul de telefon: 0373.303.002

* Preturile produselor din magazine pot sa difere fata de cele de pe site.

Informatii despre companie:

Podnet Consulting

C.U.I.: RO 34434624
Reg. Com. J05/678/2015
Oradea, Str. Nufarului, Nr. 90, Jud. Bihor
Capital social: 455.930 lei
Telefon: 0373.303.002
www.proges.ro
online@proges.ro

Conturi:
Banca Transilvania Oradea
RO56 BTRL RONC RT02 9673 2901

Trezoreria Oradea
RO82 TREZ 0765 069X XX01 6134