Suntem alaturi de tine chiar si dupa vanzare. Toate produsele Proges beneficiaza de garantia de retur conform situatiilor prezentate mai jos.

Puteti solicita la adresa de mail online@proges.ro returul produselor livrate, daca va aflati in una dintre situatiile de mai jos:

Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site 
Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

Produse sau colete ce prezinta deteriorari 
Daca produsul primit prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou. Sesizarile pot fi facute in magazinul Proges unde ati solicitat livrarea sau puteti sa ne scrieti un mail la adresa online@proges.ro.

Produse ce v-au fost livrate gresit 
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de Proges.

Produse defecte in perioada de garantie 
Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi returnate in cel mai apropiat magazin Proges, prezentand la predare si ceritificatul de garantie al produsului pe care il primiti automat la cumpararea bunului. Mai multe informatii puteti solicita in magazinele Proges sau contactandu-ne la adresa de mail online@proges.ro

NOTA
In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de invandabila duce la refuzarea returului.