Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Produsele beneficiaza, prin lege, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferenta facuta de vanzator/producator.
In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Reparatia se va executa intr-un termen rezonabil de timp, maxim 20 zile lucratoare.
In plus fata de garantia de conformitate, Proges ofera si garantie comerciala, care este conform certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs, si reprezinta perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite/inlocuire de produs din partea vanzatorului/producatorului.