Pentru accesarea, navigarea sau folosirea în orice alt mod a acestui site acceptaţi, fără limitări sau restricţii, termenii si condiţiile de utilizare expuse în continuare.

Acest site va fi folosit exclusiv pentru uzul dumneavoastră personal, avand conditia de respectare a dreptului de proprietate intelectuală. Nu aveţi dreptul să modificați, schimbaţi, distribuiţi, vindeţi sau să transmiteţi nicio informaţie conţinută sau copiată de pe acest site, inclusiv dar fară a se limita la texte, imagini, grafică indiferent de scopul comercial sau public al unei asemenea activităţi.

CONTINUTUL SITE-ULUI:

Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre Proges, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor săi cat si alte informatii considerate de Proges ca fiind de interes pentru utilizatori. Toate informatiile sunt puse la dispozitia vizitatorilor online in mod gratuit.

Proges este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia.

Proges nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site sau email. Utilizatorii pot gasi informatii detaliate, complete si exacte in reteaua magazinelor Proges.

Caracteristicile produselor prezentate pe site-ul www.proges.ro sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori iar Proges nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

Preturile produselor de pe site sunt orientative si pot suferi modificari. Promotiile sunt valabile pe perioade limitate de timp. In cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

Preturile afisate pe site pot diferi de la un magazin la altul in reteaua de magazine Proges, de aceea pentru informatii complete si corecte va invitam in magazinele Proges. Prezenta produselor pe site NU garanteaza existenta lor in stoc.

De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de prezentare, ele pot diferi de aspectul real al produsului in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

Proges isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.

Orice problema cauzata de produsele sau serviciile prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

Proges nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea TERMENILOR SI CONDITIILOR.

Proges nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe SITE.

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE, PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Proges poate strange şi păstra date despre persoanele care vizitează acest site şi care voluntar furnizează aceste informaţii, prin intermediul procedurii de înregistrare. Aceste informaţtii pot fi folosite pentru a vă putea contacta în legatură cu produsele şi serviciile noastre sau ale clienţilor noştri, în orice moment. Aveţi dreptul de a ne cere să ştergem informaţiile referitoare la persoana dumneavoastră şi să renunţăm la dreptul de a vă contacta.

Pentru acces la informaţii în afara celor cu caracter public, oferite de site-ul www.proges.ro, vă obligaţi să:

 1. furnizaţi date adevarate, exacte şi complete despre dumneavoastră aşa cum sunt cerute în formularul de înregistrare
 2. să menţineţi şi înoiţi, atunci cand este cazul, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte si complete. Dacă veţi furniza informaţii care nu sunt conforme cu realitatea, nu sunt exacte sau sunt incomplete, Proges are dreptul să suspende sau să desfiinţeze contul deschis, şi poate refuza toate încercările curente sau viitoare de folosire a site-ului.

Prin intermediul unui „cookie” site-ul poate stoca anumite date pe calculatorul dvs care sa permita un mod de adresare personalizat in mediul online. Datele preluate din „cookie” sunt confidentiale si sunt folosite exclusiv de site-ul proges.ro.

Informatii despre companie

Podnet Consulting S.R.L.

 • Oradea, Str. Nufarului, Nr. 90, Jud. Bihor,
 • C.U.I.: RO 34434624
 • Reg. Com. J05/678/2015
 • Capital social: 455.930 lei
 • Telefon: 0373.303.002
 • www.proges.ro
 • online@proges.ro
 • RO56 BTRL RONC RT02 9673 2901 Banca Transilvania Oradea,
 • RO82 TREZ 0765 069X XX01 6134 Trezoreria Oradea