Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă a anului pentru iubitorii de decorațiuni! Fie că vă place să vă umpleți casa cu sute de ornamente sclipitoare de Crăciun sau să atârnați beteală ici și colo, există ceva special în ultimele săptămâni din decembrie. Decorul de Crăciun ideal este acela care ne trezește toate cele cinci simțuri: văzul, mirosul, gustul, sunetul și atingerea.

În mod tradițional, livingul este încăperea în care cei dragi se adună de Crăciun, în jurul bradului împodobit. Șemineul decorat cu lumini oferă o senzație de căldură. Creați un aspect impecabil în întreaga cameră folosind același tip de luminițe pentru bradul de Crăciun, șemineu, tocurile ușilor și chiar și pentru ferestre.

Bradul de Crăciun este piesa centrală glorioasă, înconjurat de ornamente din diferite materiale și culori. Pentru o senzație de vacanță la munte, recomandăm covoarele care imită blana de animale și coronițele multicolore plasate în diferite locuri din casă. Să nu uităm și de pernele cu motive de sărbători, prosoapele haioase de Crăciun, lumânările parfumate cu mirosuri de sezon precum pin, merișor, molid, turtă dulce, brad și scorțișoară, boluri de sticlă cu ornamente și dulciuri de Crăciun și diverse fotografii de familie, toate aducând o notă festivă încăperilor. 

Un covor elegant este o modalitate excelentă de a face spațiul mai confortabil, precum și de a aduce un strop de culoare festivă într-o cameră. Senzația de moale și catifelare adusă de un covor pufos este cel mai mare răsfăț în sezonul de iarnă. 

Care este decorul tău preferat de Crăciun? Spune-ne în comentarii!

Sărbători fericite!