Parchetul triplustratificat Quick-Step este format din trei straturi de lemn natural, masiv, acoperite cu un film de lac sau ulei cu rol protector. O selecţie atentă a materiilor prime și un proces de fabricare perfect controlat garantează o stabilitate și durabilitate optime a produsului.

Din ce este alcătuit parchetul triplustratificat Quick-Step?

1. În funcție de gama de parchet aleasă, acest strat protectorpoate fi alcătuit din:

  • șapte straturi de lac pe bază de apă, tratat UV care fac parchetul dumneavoastră să fie foarte ușor de curățat și durabil împotriva uzurii, zgârieturilor și petelor.
  • două straturi de ulei de calitate care asigură păstrarea aspectului mat și natural al lemnului, pentru mult timp.

2. Un strat de lemn nobil de calitate superioară, foarte rezistent şi cu aspect impecabil. Este disponibil într-o gamă largă de esenţe lemnoase, de culori și texturi. Un aspect important este acela că acest tip de parchet poate fi șlefuit și refinisat!

3. Stratul de bază constă dintr-o placă solidă de lemn de molid, hevea sau HDF și aceasta face ca parchetul triplustratificat să fie stabil și durabil.

4. Un strat suport de furnir, din lemn de molid sau pin, care în combinație cu stratul de bază şi cu cel de lemn nobil, acţionează ca un întreg şi previne deformarea.

Vă sfătuim să alegeți cu încredere parchetul triplustratificat Quick-Step! Este un produs natural, fabricat la cele mai înalte standarde aplicabile în domeniu. Din punct de vedere estetic, aspectul parchetului triplustratificat Quick-Step respectă cele mai recente tendinţe din domeniul designului interior.

Pentru mai multe informaţii, vă invităm să vizitaţi şi site-ul Quick-Step.

X