Prețuri promoționale la parchetul laminat Quick Step,
recunoscut pentru structurile sale naturale și ultra-rezistență la umiditate!
În plus, descoperă reducerile la colecțiile de mochetă și covoare!
Fii inspirat și alege din sute de variante, la prețuri acum reduse!

Parchet Laminat 

Parchetul laminat este un produs modern, rezistent şi deosebit de aspectuos, destinat finisării pardoselilor din spaţii de locuit sau spaţii comerciale. Succesul parchetului laminat de calitate, comparativ cu celelate tipuri de pardoseli, este asigurat de multiplele lui avantaje: rezistenţa în timp şi întreţinerea uşoară, prețul foarte accesibil, dar şi ușurința montării.

Mochetă

Asigură armonia interioară alegând unul dintre cele 600 de modele de mochetă disponibile în colecția PROGES. Mocheta este o alegere perfectă pentru camera de zi sau pentru birouri și aduce un plus de eleganță spațiului în care este integrată.

Covoare

Neutru din punct de vedere estetic sau puternic colorat, covorul este un element important în amenajarea unei încăperi. Alege-l pe cel potrivit din bogata colecție 2020 de covoare Proges!

Accesorii pentru o amenajare premium!

Plinte, sisteme complete de placare a scărilor, izolaţii şi accesorii parchet

La Proges vei găsi accesoriile necesare finisării complete a parchetului precum şi sistemele de placare pentru scări interioare, care asigură o renovare lipsită de complicații

Uși de interior

Ușile de interior sunt definitorii pentru o amenajare interioară de succes! La Proges îți oferim uși de interior moderne şi rezistente, disponibile într-o gamă variată de modele, culori și decoruri

X