Descoperă la Proges noile tendinţe în materie de amenajări interioare!

Acum la promoţie, parchetul triplustratificat Haro, fabricat în Germania, calitate premium! În plus, la Proges au sosit inovaţiile anului 2021: parchet laminat Quick Step Herringbone, Chevron şi Diamond, precum şi colecţiile noi de pardoseali LVT, uşi, covoare şi mochetă!

Preţuri promo pe gustul şi pentru bugetul tau!

Parchet laminat Quick Step

Parchetul laminat este un produs modern, rezistent şi deosebit de aspectuos, destinat finisării pardoselilor din spaţii de locuit sau spaţii comerciale. Succesul parchetului laminat de calitate, comparativ cu celelate tipuri de pardoseli, este asigurat de multiplele lui avantaje: rezistenţa în timp şi întreţinerea uşoară, prețul foarte accesibil, dar şi ușurința montării.

Pardoseala LVT

Pardoselile Livyn de lux din vinil sunt formate din cinci straturi diferite. Aceasta are ca rezultat nu doar proprietățile de rezistență la apă și reducere a zgomotului, ci oferă și o suprafață foarte caldă și moale pentru picioarele dumneavoastră. Cu toate acestea, pardoselile de vinil rămân deosebit de subțiri: perfecte pentru renovare.

Covoare

Neutru din punct de vedere estetic sau puternic colorat, covorul este un element important în amenajarea unei încăperi. Alege-l pe cel potrivit din bogata colecție 2021 de covoare Proges!

Mochetă

Asigură armonia interioară alegând unul dintre cele 600 de modele de mochetă disponibile în colecția PROGES. Mocheta este o alegere perfectă pentru camera de zi sau pentru birouri și aduce un plus de eleganță spațiului în care este integrată.

Accesorii pentru o amenajare premium!

Plinte, sisteme complete de placare a scărilor, izolaţii şi accesorii parchet

La Proges vei găsi accesoriile necesare finisării complete a parchetului precum şi sistemele de placare pentru scări interioare, care asigură o renovare lipsită de complicații

Uși de interior

Ușile de interior sunt definitorii pentru o amenajare interioară de succes! La Proges îți oferim uși de interior moderne şi rezistente, disponibile într-o gamă variată de modele, culori și decoruri

X