Black Sales la Proges!

Vino în magazinele Proges din țară și bucură-te de prețuri Black Friday de neegalat la parchet, tapet, covoare, mochetă, perdele, draperii și accesorii.

Grăbește-te! Stocurile sunt limitate!

Parchet stratificat

Frumusete autentica pentru o viata intreaga!
Sunteți în căutarea unui interior cald și autentic? Farmecul natural al pardoselilor din lemn vă va incanta cu siguranță. Datorită vastei colecții de modele și texturi, pardoselile noastre din lemn vă vor îndeplini toate dorințele.

Parchet laminat

Parchetul laminat este un produs modern, rezistent şi deosebit de aspectuos, destinat finisării pardoselilor din spaţii de locuit sau spaţii comerciale. Succesul parchetului laminat de calitate, comparativ cu celelate tipuri de pardoseli, este asigurat de multiplele lui avantaje: rezistenţa în timp şi întreţinerea uşoară, prețul foarte accesibil, dar şi ușurința montării.

Pardoseli inovative

Visați la o pardoseală, practică, care emană eleganță și asigură confort? Pe lângă senzația călduță pe care o veți simți dimineața la fiecare pas și aspectul fermecător al lemnului, vă promitem cea mai bună pardoseală impermeabilă și rezistentă la zgârieturi. Preferați un aspect de piatră naturală? Cu gama noastră amplă de stiluri și texturi diferite, cu siguranță veți găsi pardoseala de vinil ideală pentru casa dumneavoastră.

Mochetă

Asigură armonia interioară alegând unul dintre cele 600 de modele de mochetă disponibile în colecția PROGES. Mocheta este o alegere perfectă pentru camera de zi sau pentru birouri și aduce un plus de eleganță spațiului în care este integrată.

Covoare

Neutru din punct de vedere estetic sau puternic colorat, covorul este un element important în amenajarea unei încăperi. Alege-l pe cel potrivit din bogata colecție 2021 de covoare Proges!

Tapet

Tapetul inspirat din natură se potrivește aproape oricărui interior. Indiferent de designul ales, dintre cele inspirate din natură, acestea vor transforma încăperea într-un spațiu al relaxării. Această colecție surprinde prin paleta de culori și prin prospețimea pe care o conferă încăperii!

Uși de interior

Ușile de interior sunt definitorii pentru o amenajare interioară de succes! La Proges îți oferim uși de interior moderne şi rezistente, disponibile într-o gamă variată de modele, culori și decoruri